Sund lasagne med auberginer

Jeg er vild med lasagne, og jeg er vild med mad der smager godt, uden at det behøver at tage flere timer at lave. En klassiker jeg ofte laver er denne lækre lasagne med aubergine plader, i stedet for de klassiske lasagne plader. Massere af grøntsager og kød, det kan vi lide! Derudover tager det ingen tid med denne lasagne, i forhold til en med lasagneplader, da auberginer bliver hurtigere bløde 😉

Du skal bruge;

1 brik mornay sauce
1 aubergine
grøntsager efter eget ønske (i denne omgang brugte jeg en Fahita blanding fra Rema1000 – det skulle jo være let og enkelt, nu hvor jeg ligger syg ;-))
2 dl bønner
150 gr. revet ost med lavt fedtindhold
500 gr hakket oksekød
Krydderier fra nordisk tang
Salt fra nordisk tang
Peber
Tang olie
Hvidløg

Fremgangsmåde;

Tænd ovnen på 200 grader. Lig dine tyndskåret auberginer på en bageplade, pensl dem med lidt tangolie og krydderier og stil dem i ovnen i 10 minutters tid, til de får lidt farve.

Svits oksekødet i en gryde medtangolie. Tilføj derefter krydderier, hvidløg og grøntsager. Tag auberginerne ud af ovnen. Hæld lidt kød og grøntsager i bundet på et ildfast fad, hæld lidt moanay sauce over kødet og kom auberginerne over, til kødet bliver dækket.

 1932023_10208272596721924_1574803282_n 12511730_10208272596881928_1333289916_n 12527676_10208272596761925_1183555459_n

Gentag dette indtil du når fadets top. Hæld derefter ost over det sidste kød og stil fadet i ovnen, til osten får en gylden overflade. Jeg spiste salat og grøn tangpesto til min lasagne.

Velbekomme 🙂

12527973_10208272597321939_279015625_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *