Sund og proteinrig chokolade milkshake bowl

Jeg kan næppe være den eneste som synes, at milkshake er alt for lækkert? Jeg kan drikke milkshakes hele tiden – og pga. det, har jeg selv lavet en milkshake, som kan drikkes alle ugens dage uden, at jeg skal have dårligvittighed over det. Denne er lækker, luftig og proteinrig, og er en som alle burde begive sig ud i. Den er desuden rigtig nem at lave, den tager ingen tid og den kræver få ingredienser. Den er især også god som en slags dessert, nu hvor vi er startet op på vores sunde livsstile igen, hvor sukkertrangen nemt kan melde sig. Du kan både drikke den, men også spise den i en skål, som jeg, med din yndlings topping.

Du skal bruge;

1 frossen banan
1,5 scoop chokolade protein pulver (Bodylab – du finder et link ude i min sidebar, nederst)
1 dl. skyr
2 dl kokosmælk (Santa Maria)

Topping;

1 frisk kiwi
8 hakkede macadamian nødder
10 gr. mørk chokolade
1 lille håndfuld ristede kokosflager (Urtekram)
Lidt frysertørrede hindbær

Fremgangsmåde;

Det er let og simpelt! Alle ingredienser kommes ned i en blender, blend godt til milkshakes får en fyldig og cremet konsistens. Smag til med flydende sød eller mere protein pulver, så den får den søde smag, som vi jo søger i en milkshake. Hæld milkshaken op i en skål og hæld din yndlings topping ovenpå. Jeg brugte ovenstående under “Topping”.

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg