Aftensmad, Frokost, Morgenmad, OPSKRIFTER

Sunde og proteinrige æggemuffins

Jeg lavede disse lækre æggemuffins til frokost, som er fyldt med grøntsager og proteiner. De er rigtig gode som tilbehør til sin frokost eller aftensmad, men kan også sagtens spises til morgenmad. Nogen gange synes jeg det kan være svært at finde ud af hvad man skal have af tilbehør til sine måltider, og jeg kan hurtigt blive oppustet, hvis jeg får for mange kulhydrater, så disse er altså rigtig gode, da de både indeholder grønt, lidt fedt, lidt kulhydrater og også proteiner. De går ind og dækker alle de ting, som vores kost helst skal bestå af 🙂

Du skal bruge;

 5 cm af en squash
1 håndfuld champignons
2 spsk hytteost
1 tsk bagepulver
1 spsk pofiber
2 spsk loppefrøskaller (Bodylab)
2 små scoops Greens (Bodylab)
1 spsk herbs & garlic krydderier (Bodylab)
1 spsk tangmel fra Nordisktang
1 rund mozerella
1 æg
20 blade frisk basilikum
1 pakke kyllingetern
1 pakke bacon
100 gr. Revet ost
5 dl økologiske æggehvider (Bodylab)

Fremgangsmåde;

Tænd for varmluft på 200 grader. Steg baconen på panden og skær dine grøntsager og mozerella ud i små tern. Miks alle ingredienser i en skål, undtagen din revnede ost, og kom dem op i små silikone muffinsforme, og kom Cheasy osten på toppen. Stil dine muffins i oven i 20 minutter, indtil de har fået farve på toppen.

Jeg spiste mine med sukkerfri ketchup fra Bodylab, som virkelig er god! Jeg er lidt kunstig med mine ketchups, men denne er virkelig god!

Husk at de lige nu, har fri fragt og gode tilbud på deres nye produkter hos Bodylab!

Velbekomme 😉 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.