En tiltrængt aften i forkælelsens tegn

I marts, var jeg til blogger event med disse skønne bloggere, hos Tine Balle Team-Hair Studio og Beautified som er en super dygtig negleteknikker, i hjertet af Odense.

Alle sammen nogle dygtige kvinder, som har fuld fokus på at få kunden til at være den bedste version af sig selv. Hvilket vi var så heldige at være en del af. Vi blev forkælet med både styling af hår, smukke negle, søde sager og lækker mad.

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified

Der har været fart over feltet, de sidste mange måneder, hos mig. Jeg har haft ekstra meget arbejde, omstruktureringer, fødselsdage, arrangementer, hus kiggeri, bankbesøg, telefoniske aftaler og så har jeg samtidig prøvet, at få hverdagens gøremål til, at passe ind oveni alt det andet. Jeg har haft mange spændinger i hoved, krop og nakke, og ofte glemmer jeg lidt mig selv i de her tider, hvor jeg gør alt for, at tilfredsstille andre.

Udover det, har jeg imens jeg arbejdede på indlægget, mistet min kære morfar, som jeg var meget tæt med. Hvilket har taget ekstremt hårdt på mig. Hvorfor det først er blevet færdiggjort nu, da jeg har haft fokus på min familie og ikke mindst mig selv.


     Jeg en invitation til dette super fede event, som er arrangeret af Jeanette Hardis, i samarbejde med Beautified og Tine Balle Team – Hair Studio – Tjek deres sider ud på Facebook og Instaram.. Det var en aften med ren forkælelse, i selskab med disse skønne bloggere. (Link til blogs kan jeg desværre ikke få til at virke, men jeg synes at i skal tjekke dem ud selv) Jeanett på www.misseanett.dk, Camilla på www.camillashverdagsglimt.dk, Kathrine på www.kathrinepuck.dk og Jeanette på www.letsblogsomeshit.dk)

Goma blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudioe beautified-38

  Vi fik denne super lækre drink da vi ankom, fra Goma, som ligger nede under. Det er nok en af de bedste drinks jeg har fået, og jeg har altså fået en del ;-). Jeg er en rigtig cocktail pige, og jeg siger aldrig nej til en lækker drink. Denne var lavet på bl.a. saltfisk, og den havde den perfekte kombination af salt, syre og sødme. Den er altså havnet på min topliste!

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified

Efter vi fik hilst på hinanden, fik vi vasket håret, og derefter fik vi en lækker styling. Line som ordnede mit hår, style mig med nogle lækre produkter fra Shu Eumura og gav mig noget god fylde, med en blanding af mine egne krøller og nogle krøller som hun lavede med et krøllejern. Jeg lignede faktisk lidt Sandy fra Grease, med den størrelse på mit hår, synes jeg. Lækkert og fyldigt.

 Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautifiedOdense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Mia Lindholm OOTD

Da jeg var færdig med styling af mit hår og min drink, blev jeg sendt ind til Jeanette, som har Beautified. Hun laver fine negle med shellac, som virkelig holder! Jeg har nu haft mine negle i knap 4 uger (på onsdag er det fire uger siden jeg fik dem lavet), og de er stadig virkelig fine! Det shellac er altså bare noget der holder!

Desuden ordner Jeanette både negle og neglebånd, og så plejer hun dem, inden hun lakerer dem. Så de er super fine fra start til slut. Hun har en masse lækre farver, et var faktisk helt svært at vælge mellem alle dem. Men jeg fandt mig en flot, neutral farve i denne fine lyserød/rosa farve, som i kan se på billedet herunder. Den hedder Rose Bud.

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified-67
Picture credit; Jeanette Hardis
Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified
Picture credit; Camilla Udsen

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified

I mens jeg fik ordnet negle, fik jeg stukket et glas Verdi i hånden af Jeanette, i mens jeg nød et jordbær og et stykke lækker chokolade fra Summerbird. (der skulle jo ikke mangle noget ;-))

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified

Vi kunne enten vælge mellem lak på neglene eller et lash lift. Faktisk kunne jeg godt tænke mig et lash lift, men jeg er i gang med en M2 kur, som gør vipperne længere. De er faktisk blevet så lange, at de til tider, nærmest sidder fast i mine øjenbryn. Hvorfor jeg synes, at det ville være synd, at få et lift på nuværende tidspunkt – det må blive en anden god gang!

Jeg fortryder ikke på et eneste tidspunkt, at jeg fik lavet mine fine negle. Det styrker dem også lidt, da de så småt var ved at flække rundt omkring, i de forskellige negle lag. Ret træls! Jeg fik mine negle lavet igen, dagen inden jeg skulle på ferie, og de holdte hele 5 uger, hvor de stadig var pæne! På trods af ture ved vandet og timevis af svømmeture ved poolen, havde de hverken løsnet sig eller blevet misfarvet. Jeg var meget tilfreds, endnu en gang!

Da vi havde fået ordnet hår, negle og vipper, tog vi ned på Umashi. Der serverer de byens bedste sushi. Jeanette, som har Beautified, kender indehaveren, så hun havde fået arrangeret, at vi kunne komme der ned og blive forkælet yderligere. Og som om det ikke var nok, så fik vi alle 5 en kæmpe goodiebag, med alverdens lækre produkter til både hår, negle og pleje. Det var virkelig overvældende.

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified

Jeanette, Camilla og jeg delte en stor menu (Thug life) med en masse forskelligt, så der var noget for en hver smag. Camilla havde ikke smagt så meget sushi forinden vores aften, så vi blev enige om, at vi delte en menu. Jeanette og jeg kan nemlig godt tage for os, når der bliver serveret sushi – dog tog vi munden for fuld, og fik de resterende stykker sushi med hjem. Så var næste dags frokost reddet.

Vi bestilte også nogle forskellige tempurarejer, sommerfuglerejer, kartoffelrejer (rejefamilie) samt eamamebønner og tangsalat til hele bordet. Som efter min mening, altså er noget der hører sig til. Så er der nemlig også lidt sødt og salt. Og så smager de bare vanvittigt godt! De fine drinks i ser, er fra Nohrlund, som mange måske kender fra festivaller.

Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautifiedOdense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Umashi Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Umashi Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Umashi Odense look outfit blogger fra odense odenseblogger bloggerevent blogger event frisør tine balle & team hairstudio beautified Umash Nohrlund

Det var virkelig en skøn aften i dejligt selskab, med forkælelse, nye bekendtskaber, og en øjenåbner for nogle steder jeg vil komme igen. Jeg har taget flere af produkterne fra min goodiebag i brug, og jeg er helt vild med; Miracle hair treatment, Dry shampoo, Volume spray, Flexible hairspray, Smooth and shine Anti-fizz serum, Shave Safe, Scrub Fresh, Hand & Body Scentsations og mine nye neglelak fra CND og plejeprodukter til mine negle.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *