Tænd ovnen på 200 graders varmluft og sæt vandet i kog
Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og tilføj olie og kogende vand. Rør godt rundt og hæld til sidst æggene i massen. Når æggene er fordelt rundt blandt korn og kerner beklæder du en bradepande og ligger en klat over på bradepanden
Bred massen ud, så dit knækbrød er 3 mm. tyk, med en ske, en dejskraber eller ved hjælp af et ekstra stykke bagepapir på toppen af massen – her kan du enten rulle den flad med en kagerulle, en vinflaske – hvad du lige har. Jeg bruger en fugtig ske
Sørg for at massen er ligeligt fordelt og tjek den for huller inden du bager den. Drys flagesalt i din ønskede mængde, ud over dit knækbrød
Skær massen ud i ønskede stykker med en stor køkkenkniv – Jeg laver 3*5 stykker på en bradepande passende til et stykke pålæg. Udover det, presser jeg kniven ned i massen, så linjerne bliver lige og så kernerne ikke ødelægger strukturen. Det kan de godt komme til, ved brug af en pizzaskærer, da man bare rykker korn og kerner til siderne
Sæt først den ene bradepande i ovnen – lad dem bage hver for sig
Bag knækbrødet i 20 minutter - til det får en gylden overflade. Lad det køle af på en bagerist uden bagepapir – Hold øje med dine knækbrød. Varmen varierer fra ovn til ovn
Opbevar dit knækbrød i en lufttæt beholder eller en pose når det er helt afkølet.