Rist hasselnødderne i 10 minutter ved 160 graders over og under varme på en beklædt bradepande – lav gerne en større portion til senere brug (de kan både bruges til desserter, topping på salater osv.)
Hæld derefter dine hasselnødder ned i et viskestykke og vrid skallen af. Tag den mængde hasselnødder af som du skal bruge – opbevar de resterende hasselnødder afkølet i en pose
Pil stenene ud af dadlerne og læg dem ned i en minihakker
Hæld de resterende ingredienser ned i minihakkeren og blend massen til den er fin og begynder, at forme sig
Beklæd en bøtte der har flade sider og som er ca. 10*15 cm. med bagepapir og hæld massen ned på bagepapiret – klip det til. Massen må gerne være tyk/høj
Fordel massen med en våd spiseske og pres den godt sammen, så daddelbaren får en fin, ens overflade
Sæt bøtten i køleskabet natten over, eller i fryseren i et par timer.