Når tiden er gået, hælder du lidt hvedemel ud på bordpladen, ligger dejen derpå og ruller den ud med en kagerulle – dejen skal være ligeså bred som en bradepande og lige stor/lang på alle sider. Ca. 0,5 cm tyk.
Rør pesto og tomatpuré sammen og fordel det over hele dejen. Kom pepperoni (skær dem ud i mindre stykker, hvis du ikke kunne finde de små - så er det nemmere i sidste ende, når pizzasneglene skal skæres ud) på den ene halvdel og kyllingetern på den anden - du kan også mikse både pepperoni og kylling
Klip den friske timian i små stykker og fordel det rundt på dejen, og hæld halvdelen af osten på pizzaen og rul den sammen, som en roulade
Skær skiver af 3 cm og læg dem på en beklædt bradepande – Jeg breder pizzasneglens sider ud (ved at gøre dette, får de en flot overflade, så den bliver halvrund)
Lad pizzasneglene efterhæve i yderligere 20 minutter og hæld det sidste ost ovenpå pizzasneglene inden bagning. Tilføj evt. tørret oregano
Tænd ovnen på 200 graders over- og unervarme og bag pizzasneglene i 18-20 minutters tid, eller til osten får den ønskede farve. Du kan godt bage to plader på én gang. Men hold øje med begge plader. Vores ovne varmer forskelligt!
Når pizzasneglene er færdige, læg dem til sidst på en bagerist uden bagepapir, så de kan køle inden de spises.