Sæt pastaen i kog og tilføj en smule olie og salt
Svits baconen halvt færdigt og hæld det over i en stor, dyb skål. Skær pølserne ud i mundrette stykker og svits dem derefter i en smule olie eller fedtstoffet fra baconen. Hæld dem over i samme skål som baconen, når de er let stegte - Bacon og pølser skal stege hver for sig, da de skal have forskellige stegetider
Hæld paprika over på panden med olierester fra pølserne og baconen og svits det kort af. Hæld derefter hakket øksekød og presset hvidløg på panden og brun så kødet. Tilsæt en smule salt og peber, og rør rundt. Tag panden af blusset og hæld oksekødet over i skålen
Når pastaen er færdig, skyller du det i koldt vand, sier det og hælder det over i skålen til kødet
Skyl squash og forårsløg og hak dem i små stykker - gerne i mens kødet tilberedes, hvis du kan administrere begge dele på engang. Skær de soltørrede tomater ud i mindre stykker (med mindre de allerede er det - mine tomater er hele) og hæld dem, squash og forårsløg over i skålen
Bland alle ingredienser godt sammen, så grøntsager, pasta og kød er godt fordelt og hæld derefter blandingen over i et stort ildfast fad. Smag til om du vil have din ret mere salt
Tænd ovnen på 200 graders over- og under varme og sæt risten i midten af ovnen
Hæld mornay sauce og madlavningsfløde over pastaretten og hæld en smule salt over. Rør rundt med en ske, så saucen er fordelt rundt i fadet. Tilsæt til sidst den revede ost over pastaretten og stil fadet ind i ovnen i 30-40 minutter - eller til osten bliver gylden! Hold øje med den! Vores ovne varmer forskelligt!