Tag æg og smør ud af køleskabet 30 min inden brug, så begge dele kan blive tempereret
Riv marcipanen ned i en skål og hæld rørsukker, blød smør, æg og creme fraiche deri. Pisk igennem med en elpisker
Bland mel, bagepulver og natron i en skål og hæld det gennem en si, ned i skålen. Pisk yderligere
Tilføj de blå birkes ned i kagedejen, skyl og riv citron skallen og pres saften ned i skålen. Hak den hvide chokolade groft og hæld også den i skålen. Vend godt rundt med en dejskraber så alle ingredienser vendes godt rundt
Tænd ovnen på 180 graders varmluft og bag citronkagen i 25 minutter. Hold øje med kagen - vores ovne varmer forskelligt. Stik ned i kagen med en gaffel og tjek op på, om den er bagt. Det er den, hvis der ikke længere hænger kagedej på gaflen
Kagen skal være helt afkølet inden glasuren hældes på.