Havregrynskugler
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Keyword: Havregrynskugler
Antal: 30 havregrynskugler
Forfatter: Mia Lindholm
- 250 gr. finvalsede havregryn
- 125 gr. smør
- 125 gr. sukker
- 35 gr. kakaopulver
- 1/2 flaske rom essens
Smelt smøren, opløs sukkeret deri, og hæld alle øvrige ingredienser i en skål
Tilføj smøren med det opløste sukker og rør godt rundt i blandingen, til du får en jævn masse. Sæt massen på køl - så er den nemmere at arbejde med. Det kan undlades
Tril massen til ensartede havregrynskugler og læg dem på et fad, der kan komme på køl. Når de er kølet ned, lægger du dem i en kagedåse, som er beklædt med bagepapir. Havregrynskuglerne opbevares køligt i en lufttæt kagedåse eller bøtte.