Go Back

Havregrynskugler

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Keyword: Havregrynskugler
Antal: 30 havregrynskugler
Forfatter: Mia Lindholm

Ingredienser

  • 250 gr. finvalsede havregryn
  • 125 gr. smør
  • 125 gr. sukker
  • 35 gr. kakaopulver
  • 1/2 flaske rom essens

Sådan gør du

  • Smelt smøren, opløs sukkeret deri, og hæld alle øvrige ingredienser i en skål
  • Tilføj smøren med det opløste sukker og rør godt rundt i blandingen, til du får en jævn masse. Sæt massen på køl - så er den nemmere at arbejde med. Det kan undlades
  • Tril massen til ensartede havregrynskugler og læg dem på et fad, der kan komme på køl. Når de er kølet ned, lægger du dem i en kagedåse, som er beklædt med bagepapir. Havregrynskuglerne opbevares køligt i en lufttæt kagedåse eller bøtte.