Nemme syltede rødløg
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid1 time t
Antal: 1 stort syltetøjsglas
Forfatter: Mia Lindholm
- 3 rødløg
- 1 tsk. peberkorn
- 5 laurbærblade
- 1,5 dl. vand
- 1,5 dl. eddike
- 1,5 dl. sukker
Hæld vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade ned i en gryde og bring det i kog. Når sukkeren er opløst, lader du det koge et kort øjeblik
Skær rødløgene ud i ringe og halver dem. Kog en kande vand og skold et vasket syltetøjsglas. Skold det lige inden du hælder væsken på glasset
Hæld rødløgene ned i glasset og sluk for blusset. Lad væsken stå og trække et kort øjeblik og hæld den derefter ned over rødløgene, og sæt låg på. Lad rødløgene stå og trække - gerne en time, inden brug. Når glasset er kølet af, sættes det i køleskabet.