Go Back

Nemme syltede rødløg

Forb. tid10 min
Tilb. tid1 t
Keyword: Syltede rødløg
Antal: 1 stort syltetøjsglas
Forfatter: Mia Lindholm

Ingredienser

  • 3 rødløg
  • 1 tsk. peberkorn
  • 5 laurbærblade
  • 1,5 dl. vand
  • 1,5 dl. eddike
  • 1,5 dl. sukker

Sådan gør du

  • Hæld vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade ned i en gryde og bring det i kog. Når sukkeren er opløst, lader du det koge et kort øjeblik
  • Skær rødløgene ud i ringe og halver dem. Kog en kande vand og skold et vasket syltetøjsglas. Skold det lige inden du hælder væsken på glasset
  • Hæld rødløgene ned i glasset og sluk for blusset. Lad væsken stå og trække et kort øjeblik og hæld den derefter ned over rødløgene, og sæt låg på. Lad rødløgene stå og trække - gerne en time, inden brug. Når glasset er kølet af, sættes det i køleskabet.