Go Back

Avocadocreme med krydderurter

Forb. tid5 min
Tilb. tid2 min
Ret: Aftensmad
Keyword: Avocadocreme
Antal: 4 personer
Forfatter: Mia Lindholm

Ingredienser

  • 1 stor moden avocado
  • 3 dl. saltede cashewnødder - peanuts kan også bruges
  • Saften fra 1 citron
  • 1 lille bundt frisk persille
  • 1 lille bundt frisk basilikum
  • 1 stort fed hvidløg
  • 3 spsk. oliven olie
  • 3 spsk. vand
  • Smag til med flagesalt

Sådan gør du

  • Skyl krydderurterne, skræl hvidløget, pres citronsaften og læg avocadoen ned i en mini hakker. Tilføj de sidste ingredienser og blend til det bliver en cremet masse - Jeg kan godt lide at min avocadocreme er en smule grov, men stadig cremet, så man stadig kan fornemme cashewnødderne. Men du kan også sagtens lave den helt lind ved, at fortsætte med at blende
  • Smag til med salt
  • Hvis du ønsker den mere flydende, kan du tilføje en smule mere væske og blende igen
  • Jeg blander min avocadocreme med enten pasta og spaghetti. Men du kan også sagtens blande den i en salat, med ris eller kartofler.
  • Kog den mængde pasta, spaghetti, kartofler osv., som du skal bruge og vend derefter avocadocremen i. Jeg kan godt lide at der er meget på, men du kan også sagtens lave en større portion pasta mm. og vende den deri. Så er der bare mindre creme på, men smagen er stadig den samme.