Go Back

Kartoffelsalat med pesto og grønt

Tilb. tid30 min
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer
Forfatter: Mia Lindholm

Ingredienser

  • 500 gr. (kogte) kartofler - størrelsen er lige meget. Men de små er at foretrække
  • Basilikum pesto - du kan bruge en købt eller lave den selv. Den hjemmelavede synes jeg helt klart er bedst! Den linker jeg til i fremgangsmåden
  • 1/2 broccoli hoved
  • 2 dl. ærter
  • Friske ærteskud

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne med salt i vandet, og lav pestoen i mens. Lad pestoen trække indtil den skal bruges
  • Skær broccolien ud i små buketter og skyl det grundigt. Hæld derefter kogende vand over broccolien og ærterne (ikke skuddene) og lad det stå et minuts tid. Hæld derefter koldt vand over, så du stopper tilberedningen
  • Skyl ærteskuddene og læg dem over på et stykke køkkenrulle, så væsken suges
  • Når kartoflerne er kogt skærer du dem ud i ønskede størrelser og lader dem køle et øjeblik. Derefter vender du pestoen sammen broccoli, ærter og kartofler. Skær ærteskuddene ud i mindre stykker og vend dem til sidst i kartoffelsalaten.

Tip;

  • Du kan også tilføje løg, parmesan eller saltmandler i kartoffelsalaten - det smager herligt!