Først former du bøfferne i ønskede størrelser og mængder og skærer grøntsagerne ud. Skær løgene i ringe og skær peberfrugterne (skal skylles) og champignonerne (husk at fjerne jord) i mindre stykker. Læg dem til side på på to tallerkner, til senere brug. En tallerken med løg, og en med champignons og peberfrugter
Steg baconen på panden, så de bliver svitset kort, i et par spsk. olie. De må ikke blive sprøde. Lad olien med smag af bacon, blive tilbage på panden. Det skal løgene bl.a. svitses i. Og læg så baconen til side på en tallerken
Steg løgene på samme pande, til de bliver gyldne og bløde. Steg peberfrugter og champignoner på en anden pande. På den måde mindsker du tiden i køkkenet
Når grøntsagerne er bløde, hælder du dem og baconen over til løgene, og hælder madlavningsfløde i. Smag til med salt og peber. Stil blusset på niveau 7/9 (på mit komfur), til at starte med, så sovsen kan tykne - husk at røre i panden hele tiden. Derefter skruer du ned på 4/9, og hold øje med, at det ikke brænder på! Lad det stå og hygge sig, til det har en tyk og cremet konsistens. Husk at smage den til med salt og peber
Steg bøfferne i magarine og kom salt og peber på begge sider. Steg dem på den pande, hvor du stegte peberfrugterne og champignonerne. Så kan du have styr på grøntsagerne med saucen, i mellemtiden
Tænd ovnen på 180 graders varmluft
Når flødesaucen er blevet tyk og cremet, hælder du det op i et ildfast fad, lægger bøfferne ned oveni, og trykker dem en smule ned i saucen og sætter fadet i midten af ovnen i 20 minutter. Retten skal have en gylden overflade, når den er færdig.