Forbered alle ingredienserne, så de er klar til brug. Snit løgene i tynde skiver og pres hvidløget. Skræl og skær gulerødderne ud i tynde stave, rens forårsløgene og skær dem ud. Snit spidskålen ud i tynde skiver, skær mini majsene ud i mundrette bidder, og mål din karry-, peanutbutter og honning af. Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Hæld et par spsk. olie på en wokpande og hæld løg og hvidløg på panden, når olien er varm. Svits dem ved middel/høj varme, til de er gyldne. Hæld derefter karry på panden og brun den af med løg og hvidløg
Tilsæt så peanutbutter og honning og rør det hele godt rundt. Hæld gulerødderne, majsene og spidskålen på panden og lad det stege i 5 min. Derefter hældes posen med blandet grønt og forårsløg på panden, og steg så videre i 10 min.
Når nudlerne er kogt, hældes det varme vand fra og derefter hældes der koldt vand over, så tilberedningen stopper. Lad nudlerne dryppe helt af
Steg nudlerne lige inden servering. Hæld dem på en pande og tilføj enten teriyaki eller soja. Steg dem i 5 min. og vend under stegning, til teriyaki eller soja har sat sig på nudlerne
Rist cashewnødderne kort på en varm pande (uden olie osv.). Servér nudlerne sammen med wokretten og tilsæt gerne lidt sød chili sauce, ristede cashewnødder, koriander eller persille og lidt citron saft.