Tænd ovnen på 180 graders varmluft
Skær alle grøntsager ud, så de er klar til brug. Løgene skal skæres i tern, porrene i ringe, peberfrugterne i strimler og champignonerne i skiver. Du skal bruge samme pande under hele processen, så du bevarer alle smagene
Svits baconen på panden til den er gylden. Læg baconen til side på en tallerken og lad fedtstoffet blive på panden. Steg løg og porre gyldne og læg dem derefter til side med baconen - evt. med 1-2 spsk. olie. Steg champignoner og peberfrugter på samme pande og læg dem op på tallerkenen
Skær sener fra mørbraden og skær den ud i skiver. Skiverne skal ca. være 1,5 - 2 cm. Hæld mel, salt og peber i en pose og læg mørbraden ned i. Ryst posen, så melet fordeler sig om mørbraden
Steg mørbraden på samme pande i rigeligt af magarine. Steg mørbradstykkerne i et par minutter på begge sider, til de er gyldne. Smør et ildfast fad med magarine og læg de gyldne stykker mørbrad ned i fadet
Hæld paprika ned på panden og rør rundt. Paprikaen skal blandes med resterne fra mørbraden. Tilsæt så madlavningsfløden og lad det koge op ved 7/9 varme. Tilsæt tomatpuré, sukker, salt og peber. Lad det koge ind, så det bliver til en sovs. Smag den til. Tilføj evt. en smule vand, hvis den bliver for tyk
Bland bacon, grøntsager og de soltørrede tomater og læg det ovenpå mørbraden. Hæld derefter sovsen ovenpå. Stil fadet i midten af ovnen og lad det stå i 15-20 minutter, til overfladen begynder at få en smule farve i hjørnerne.
Servér gerne retten med ris eller bulgur.