Varm 2/3 af smøren op til det smelter, og hæld derefter de sidste 1/3 ned i, så det smelter i den varme smør. Det er vigtigt at det er helt afkølet inden brug!
Slå æggene ud i en skål og hæld vaniljesukker og sukker ned i skålen, og pisk det sammen til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel og tilføj derefter bagepulver, salt, det afkølede smør og de moste bananer i æggemassen
Afmål melet og si det ned i skålen (det er vigtigt at du hælder det igennem en si, så der ikke kommer klumper af mel i den bagte kage). Rør forsigtigt rundt med en dejskraber, så alle ingredienser fordeles. Det er vigtigt at dejen røres rundt med en dejskraber, så luften ikke bliver slået ud af dejen
Hæld alle krydderier, chokoladeknapper, suckat og appelsinskal i dejen og rør roligt rundt, til det hele er godt fordelt
Beklæd en franskbrødsform i silikone (eller beklæd med bagepapir) og spray den med smagsneutral olie eller margarine. Hæld derefter kagedejen ned i formen og bag den i ovnen ved 180 graders varmluft i 1 time og 5/10 min. Tjek kagen i de sidste 10 min. da ovne varmer forskelligt
Efter 30 min. sætter jeg sølvpapir over min kage, så den ikke får for meget farve på toppen. Det fjernes efter 15 minutter og derefter bages kagen de sidste 10 minutter uden sølvpapir på. Du kan tjekke om kagen er bagt ved, at stikke en gaffel ned i midten af dejen. Hvis der ikke længere sidder dej på når du tager den op fra kagen, så er den færdigbagt
Tag kagen ud af ovnen og fordel med det samme chokoladeknapperne ovenpå kagen. Smør chokoladen ud når den er smeltet. Hak valnødderne og drys dem, suckat og appelsinskal ud over kagen, i mens chokoladen stadig er smeltet. Vurder selv hvor meget suckat og appelsinskal du vil bruge
Lad kagen køle af inden servering, hvis du spiser den direkte efter bagning. Opbevar den i køleskabet. Tag den ud af køleskabet 30 min. inden servering, så den kan nå at temperere.