Yes!! Mine cykelture og træningspas er reddet!

Jeg har langt om længe fået mig et nyt headset! – Bluetooth vel og mærke! Jep, med på moden, uden ledninger og alt det der trælse noget! Jeg er så træt af de åndssvage ledninger, der hænger i vejen når man træner eller cykler – Jeg cykler jo nærmest med hovedet nede i cykelkurven, fordi ledningen til mit almindelige Apple headset ikke er lang nok, til at jeg kan cykle med rank ryg! For det første er det ikke særlig behageligt, og for det andet, så tvivler jeg på hvor kønt det er! 😀

Udover at det er træls på cykelturen med et headset som skal tilsluttes telefonen med en ledning, så er det altså også et problem, når jeg træner! Det ender som oftest med at jeg smider mit headset under træning, da det ikke er altid, at jeg kan holde ud af at have en langærmet trøje på, med lommer, hvor telefonen kan være i.. Især ikke i den her varme! Og det er altså svært at gå på kompromis, når man fungerer bedst med musik i ørene! Men på den anden side vil jeg jo heller ikke falde om på løbebåndet pga. hedeslag, eller vikles ind i maskinerne grundet trælse ledninger! Men det er slut nu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er vild med det her headset! Det er et som mærke jeg i forvejen ikke selv, havde kendskab til – Jabra, hedder det. Der findes flere forskellige modeller – mit hedder Jabra SPORT Pace.

Hvordan virker det så?

Jo! Det er ganske simpelt at finde ud af! Der er 3 knapper på headsettet, en til at skrue ned, en til at skrue op og én til at tænde/slukke/pause/ headsættet og musikken på, hvilket er den samme knap som du tager telefonen på og ligger rører på igen. Der er et medgørligt stykke plastik på selve headsettet, som skal sidde rundt om øret for at holde det fast – det sker ved et enkelt twist og bum, så sidder det både rundt om, og i øret. Selve højtaleren er pakket ind i en pasform af blød plastik, til øret, så den også er komfortabel. Man får 3 størrelser med af disse, som man kan skifte som man vil, alt afhængig af hvor tæt man vil have dem, eller hvor store eller små øre man har. Og! Den lille ledning som sidder på headsettet, ligger langs nakken, hvor det ikke forstyrre dig! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desuden er dette headset testet lavet så det lever op til Amerikanske militær standarder – man har lavet det til at holde til de fleste aktiviteter, i forhold til hvor godt det sidder fast på øret, og om det har tendenser til at falde af under aktivitet. Jeg må indrømme at jeg både har løbet, danset og skabt mig tosset, for at få det til at løsne sig – dog uden resultat! Det skal jo testes ordentligt! 😉 Jeg er meget imponeret!

Batteriet har en levetid på 5 timer – den fortæller faktisk også så snart at batteriet er fyldt, halvt afladt og ved at være “low battery”. Endnu en ting der her er genialt nu vi er i gang, er hvis du ikke har fået det opladt og det er helt tomt, og planen f.eks. var at løbe en tur, så kan du oplade dit headsæt i 15 min, og så holder det faktisk 45 min efterfølgende. Se dét er smart! Normalt plejer jeg at oplade mit headset natten over, så er jeg sikker på at det er klar til fulde hammer, når jeg skal afsted på jernhesten dagen efter. Jeg er typen der giver den ekstra gas, hvis jeg har god musik i ørene og så kommer der da også en lille sang og en lille sang i ny og næ – hvis jeg skal være helt ærlig! Nogen gange ville jeg virkelig godt se mig selv fra andres syn, når jeg kommer susende forbi! 😀 Faktisk er det også sved og vandafvisende og det har refleks i ledningen, hvis man cykler eller løber tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor dette er ret aktuelt at have på sig.

image

Selve kvaliteten af lyden er der heller ikke noget at sætte en finger på! Stereolyden går klart igennem, man kan fornemme bassen og lyden er som var man i et lokale med musik, og ikke den der trælse halv fesne lyd, som man oplever i så mange andre headset. Man kan få det i 3 farver – blå, rød og gul og det koster kun 799,-.

Til sidst skal det siges, at headsettet kan sluttes til en app, som hedder Jabra Sport Life, hvor du kan evaluere, tracke og registrere din træning, hver eneste gang du er aktiv. Der er flere valgmuligheder i forhold til træningsforme, hvis du ikke kun ønsker at bruge det til musik. Du får derfor både en slags gps, måler og hørebøffer med lækker lyd og pasform, i én. Jeg er meget begejstret! 🙂

image

Reklame // Sponsoreret af Jebra – Meninger og holdninger er 100% mine egne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Email
Facebook
Pinterest
Instagram