OM MIG // KONTAKT

 Velkommen til min blog!

Jeg hedder Mia Lindholm, er 26 år og kommer fra Odense. Jeg har været igennem et vægttab på et år, hvor jeg tabte mig 25 kilo, og har siden da, arbejdet på at få højre muskelmasse, samt vedligeholde min vægt, via sund kost og træning. Det er nu snart 4 år siden jeg startede min nye livsstil, og det er ude tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Jeg sætter pris på god mad og et estetisk flot udtryk. Jeg finder inspiration til mine opskrifter igennem billederne i magasiner, Instagram og diverse restauranter, hvor kun det estetiske kommer til udtryk, og ingredienserne er efterladt til fantasien. Jeg laver som oftest mine egne opskrifter ud fra ovenstående, da jeg godt kan lide at finde min egen vej, til en god opskrift.

Bloggens hovedtema vil jeg betegne som let hverdagsmad og sundere alternativer, som både har kant, smag, er indbydende og som samtidig harmonerer godt med en økonomi, som ikke behøver at ligge i den høje ende, for at man leve godt. Råvarer behøver heldigvis ikke at være dyre, for at smage godt. Men du skal stadig huske på, at selvom det hedder sundere alternativer, og selvom det stadig er sundere end det du kan købe færdiglavet i dit supermarked, er det stadig ikke noget man skal spise uanede mængder af. Alt skal spises med måde!

Bloggens helhed har intet med min uddannelse at gøre – hvilket du kan læse mere om nedenfor – men jeg finder frirum i at eksperimentere i køkkenet, hvor jeg lever mig ind i min egen verden, når jeg skal kreere og sammensætte en ny opskrift. Hvilket kan være rigtig rart i den travle hverdag, fyldt med børn og unge mennesker som skal aktiveres, hvor jeg tilsidesætter egne behov og har fokus på deres.

Alle rettigheder til billeder samt tekster på denne blog, tilhører mig. Hvis der er testet produkter i følge med opskrift, eller et indlæg er sponsoreret, vil det altid være angivet i indlægget. Det er vigtigt for mig at understrege, at alle holdninger og meninger altid er mine egne, og er nogle som jeg står inde for, da jeg kun ønsker en loyal blog, som er troværdig over for mine læsere.

Hvis du skulle få lyst til at låne nogle af mine opskrifter eller billeder, er du meget velkommen til at kontakte mig vdr. tilladelse.


Til hverdag arbejder jeg både i fritids- og ungdomsklub, samt på et bosted for mennesker med autisme. Jeg fik en professionsbachelor i pædagogik med speciale inden for socialt udsatte, i januar 2015, og har siden da beholdt mine to seneste praktikpladser, hvor jeg på bostedet træder til som vikar, og er fastansat i klub regiet.

Udover mit arbejde som pædagog, Er jeg også forhandler hos Forever living, hvor jeg primær sælger FIT pakkerne C9, F1 og F2. Forever Livings produkter er lavet på økologiske aleovera planter, og glutenfrie produkter, som går ind og renser dit tarmsystem. FIT pakkerne er et 3 trins forløb, som man kan køre i 69 dage. Mange vælger også at køre første step C9 alene, som giver kroppen et kickstart mod en sundere hverdag, en mindre oppustet mave, bedre søvn, markant mindsket sukketrang samt tab af både centimeter og kilo. Udover fIT pakkerne sælger jeg også lækre varer inden for beauty, wellness og fitness (Spørg hellere end gerne for mere info!)

Ydermere er jeg ambassadør for Olympus, hvor jeg i samarbejde med dem, er med til en masse events rundt omkring i Danmark – Jeg er primær tilknyttet Click Odense, i Rosengårdcenteret. Jeg er udstyret med deres lækre kamera Olympus E-PL7 Pen, som jeg også bruge til at tage mine billeder med – også kaldt blogger kamera, da det er et let og lækkert kamera, med et fedt retro design, som er ikke fylder særlig meget. Samtidig er det et nemt og håndterbart kamera at have med rundt til events. Følg Olympus

Til sidst, er jeg i januar 2016, blevet en del af Bodylab ambassadør team, hvor jeg både reklamere med- men også bruger deres produkter i min hverdag. Både til træning, men også i diverse former for opskrifter, som du også finder en del af på bloggen – Følg med her

Jeg samarbejder i ny og næ med andre forskellige firmaer, hvilket fremgår i mine indlæg. Hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker min deltagelse til event eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte mig på min mail; mialindholm@hotmail.com

Tak fordi du følger med!

Processed with VSCOcam with a6 preset