Velkommen til!

Jeg hedder Mia, er 29 år og bor i Odense med min kæreste og datter. Jeg har igennem de sidste par år, haft en stor passion for at dele ud af mine madkundskaber her på bloggen, på min Facebook side; Inspiration Til Den Sunde Livsstil (+ 5.3 k. følgere og 5.2 synes godt om) og Instagram; @mialindholm.dk (+ 18.3 k. følgere).

Det hele startede med, at jeg delte mine billeder på min Instagram og da flere begyndte at finde min profil interessant, begyndte jeg, at eksperimentere noget mere med min mad. Det resulterede i, at der var flere efterspørgsler på en blog, og hér er jeg så i dag! Jeg har altid haft stor interesse for mad og jeg har altid været med mine forældre i køkkenet og hjulpet til, og ikke mindst kigget dem over skulderen, når de var i køkkenet. De har begge altid været enormt dygtige i et køkken, og det er nok også der min passion for mad er opstået.

På mit domæne finder du opskrifter til alle døgnets måltider, samt lækre snacks, kager og desserter. Ydermere er der sneget sig nogle kølige drikke ind, som både findes med alkohol og i alkoholfrie versioner. Jeg har opskrifter som breder sig i det glutenfrie, sukkerfrie og de helt almindelige sukkerholdige og mere fedtholdige retter.

Jeg går meget op i, at maden er velsmagende og at sund mad ikke behøver at smage kedeligt. Grundet til at du finder en kombination af alle segmenter er, at jeg synes en sund livsstil indeholder lidt af det hele. Jeg har selv prøvet at leve efter en livsstil hvor jeg hverken spiste slik, sukkerholdige produkter eller drak alkohol. Det endte med at jeg blev alt for bevidst omkring min mad og træning, hvilket udspillede sig i, at jeg blev enormt syg af det. Derfor er jeg ikke fortaler for det ekstreme. En madelsker som mig, har brug for noget variation i dagligdagen og jeg har brug for at mærke, at det er weekend.

Jeg sætter pris på god mad og et æstetisk flot udtryk. Jeg finder inspiration til mine opskrifter igennem billederne i magasiner, madprogrammer, Instagram og på diverse restauranter, hvor kun det æstetiske og smagen kommer til udtryk. Altså der hvor man skal gætte sig til ingredienserne og hvor vejen frem til en god opskrift er efterladt til fantasien. Jeg laver oftest mine egne opskrifter ud fra ovenstående, da jeg godt kan lide at finde min egen vej, til en god opskrift. Jeg har ingen uddannelse indenfor mad m.v. Hele min passion bunder i ren og skær interesse fra barns ben og så skal en madelsker som mig, jo udleve alle de tanker og nye opskrifter, som dagligt ryger rundt på øverste etage.

Bloggens hovedtema vil jeg betegne som hverdagsmad med sundere alternativer. Alle nogle opskrifter som har kant og smag, er indbydende og som samtidig harmonerer godt med en økonomi, som ikke behøver at ligge i den høje ende, for at man kan være med. Råvarer behøver heldigvis ikke at være dyre, for at smage godt.

Alle rettigheder til billeder samt tekster på denne blog, tilhører mig. Hvis der er testet produkter som er i følge med opskrift, eller hvis et indlæg er sponsoreret, vil det altid være angivet i indlægget. Det er vigtigt for mig at understrege, at alle holdninger og meninger altid er mine egne, og som er nogle jeg står inde for, da jeg vægter højt, at være loyal og troværdig over for mine læsere.

Hvis du skulle få lyst til at låne nogle af mine opskrifter eller billeder til egen blog, magasiner, hjemmesider mm., er du meget velkommen til at kontakte mig vdr. tilladelse.


Hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker min deltagelse til event eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte mig på min mail; mialindholm@hotmail.com

Tak fordi du læser med!

Email
Facebook
Pinterest
Instagram