Rabatkode til Daniel Wellington ure & Hjemmelavet hindbær/brombær marmelade

Sponsoreret – rabatkode
Morgenmad Marmelade Hindbær Brombær Syltetøj Bær Topping Blog Blogger Opskrift Mia Lindholm Sukkerfri
Rabatkode;

Jeg modtog i sidste uge, dette smukke ur fra Daniel Wellington i rose gold, og jeg har gået med det lige siden. Jeg synes simpelthen at det er så flot og elegang, og det kan både bruges til hverdag og fint. Jeg har fået en rabatkode til mine kære læsere, hvor i sparer 15% på Daniel Wellingtons officielle hjemmeside ved brug af rabatkoden; MIALINDHOLM

Udover mit nye ur, har jeg et andet ur fra DW med en læderrem og mørk skive – det hedder Classic Petite Shefield Rose Gold 32 mm. Black. Det er altså bare super lækre ure, til gode priser, som bestemt er værd at tage et kig på. Det ur som jeg viser frem på billedet ovenover, hedder Classic Petite Melrose 32 mm og du finder det hér. Rabatkoden gælder i hele september.

I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften på min lækre, hjemmelavede hindbær/brombær marmelade

Morgenmad Marmelade Hindbær Brombær Syltetøj Bær Topping Blog Blogger Opskrift Mia Lindholm SukkerfriHjemmelavet marmelade som denne, kan bruges til så mange formål – på lune boller i weekenden, grøden til hverdag, smoothien på farten, de sprøde pandekager når du forkæler dig selv eller har gæster – faktisk generelt bare til desserter eller søde snacks og måltider. Den er desuden hamrende nem, at lave og det tager heller ikke særlig lang tid. Ydermere kender du til alle ingredienserne, og du bestemmer selv hvor sød eller syrlig den skal være.

Og hvad endnu bedre er, at hvis du kender nogen med sukkersyge eller selv ønsker en sukkerfri version, så er der jo mulighed for at erstatte sukkeret, når du laver den selv. Det kan være dyrt i længden, at købe den sukkerfrie i supermarkederne og jeg synes faktisk også, at de smager meget syntetiske og har en speciel konsistens. Hvorfor jeg til hver en tid foretrækker en hjemmelavet marmelade.

Jeg har de seneste uger været så heldig at kunne hente lækre brombær i min brors og svigerindes have – det vrimler med brombær og jeg er den eneste der har interesse i dem, så jeg har haft min fryser fyldt med lækre og friske, danske bær, sommeren over. Desuden har min egen hindbær busk, som jeg plantede for bare 3 måneder siden, givet mig en del lækre hindbær efterhånden. De sidste brombær plukkede jeg i sidste uge, og da min fryser er fyldt op, gik jeg i køkkenet og lavede denne lækre hindbær/brombær marmelade – hvilket er mit første forsøg, som virkelig blev vellykket! Jeg har fået lidt tips af min kære mormor, som altid selv laver sine egne marmelader.

Morgenmad Marmelade Hindbær Brombær Syltetøj Bær Topping Blog Blogger Opskrift Mia Lindholm Sukkerfri

Tip; Jeg har hældt lidt marmelade på min skyr med hjemmelavet granola og friske bær.

Du skal bruge;

350 gr. brombær (både friske og frosne kan bruges)
250 gr. hindbær (både friske og frosne kan bruges)
2 spsk. vand
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
3 spsk. akacie honning
3 spsk. økologisk rørsukker (hvis du ønsker den sukkerfri, kan du erstatte den med din yndlings sødemiddel)

Fremgangsmåde;
  1. Hvis du bruger friske bær, skal de skylles godt og grundigt inden de hældes i en gryde
  2. Pres appelsinsaften ned i gryden og bring bærrene langsomt i kog og lad det derefter simre i 10 minutter
  3. Tilsæt rørsukker og akacie honning og kog det i yderligere 10 minutter ved middel varme med jævnlig omrøring
  4. Smag marmeladen til og tilsæt mere syre eller sødme, hvis du ønsker den mere sød eller syrlig

Velbekomme!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *