Svampede chokolademuffins uden mel og sukker

Chokolade muffins Hjemmelavet Snack Kage Opskrift Blog Dessert

Jeg har efterhånden bagt disse lækre chokolademuffins flere gange. De er virkelig lækre og svampede. Udover at de smager fantastisk, så er de uden sukker og mel. Hvilket jo er er plus, når man snakker kage. Så kan de nemlig spises med god samvittighed 😉

De er nemme at lave, og de kræver ikke alverdens ingredienser. Hvis du laver en dobbelt portion, kan de jo fryses ned, til næste gang du får gæster.

Du skal bruge;

30 gr. kokos
50 gr. havregryn (blendet til mel)
1 spsk. / 20 gr. kokosolie (letsmeltet)
25 gr. kakaopulver
1/2 dl. mælk
2 æg
1 moden banan
1/2 tsk. bagepulver
100 gr. mørk chokolade (sukkerfri Easis)
50 gr. Sukrin gold (eller anden sødemiddel evt. honning)

Fremgangsmåde;

  1. Tænd varmovnen på 200 grader
  2. Blend havregryn, så de får en melet konsistens
  3. Bland alle tørre ingredienser sammen og tilsæt mælken
  4. Mos bananen med en ske og hæld den letsmeltetede kokosolie og i blandingen
  5. Rør godt rundt, hak chokoladen i grove stykker og hæld det i blandingen
  6. Hæld tilsidst massen op i formene – jeg fik 10 styks
  7. Sæt dine muffins i ovnen i 15 min.

Velbekomme! 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *