Hjemmelavet bounty snacks – en super lækker og nem snack til weekendhyggen, hvor størstedelen ikke består af sukker – men kun smager sådan. De er super nemme, at lave og kan laves på kort tid, med få ingredienser. De smager syndigt og efter min mening, er ret tæt på de originale, pga. den cremede masse og søde smag. Kan sagtens laves sammen med børnene i huset, som et lille hyggeligt projekt. Du bestemmer selv form og størrelse, så der kan både laves bounty bites som passer til store og små slikmunde.

Jeg serverede mine bounty for gæsterne i julen, sammen med mine rocky road og julesmåkager – jeg kan fortælle jer, at de var et hit med både traditionelt og utraditionelt mundgodt! De kan også sagtens serveres som snacks til nytår, hvis du f.eks. ikke er til kransekage. Og selvfølgelig også til andre højtider.

Hjemmelavet Bounty Kokos Kokosnød Kokossnack Snack Hjemmelavede Bounty Snacks Urtekram Opskrift Opskrifter Sukkerfri Uden Raffineret Sukker Sundhed Søde Snacks Mundgodt Mia Lindholm Opskrift Opskrifter

Ingredienser | ca. 20-25 Bounty bites;

250 gr. kokos creme (400 ml. dåse) – ikke light! (cremen eller den tykke masse fra en økologisk kokosmælk på dåse – det er forskelligt fra dåse til dåse om massen er fast eller tykt flydende) (jeg bruger Urtekram)
220 gr. kokos
2,5 spsk. agave sirup eller akacie honning
4 spsk. kokosolie
250 gr. mørk chokolade

Tip; Pynt med kokos eller ristede kokosflager

Hjemmelavet Bounty Kokos Kokosnød Kokossnack Snack Hjemmelavede Bounty Snacks Urtekram Opskrift Opskrifter Sukkerfri Uden Raffineret Sukker Sundhed Søde Snacks Mundgodt Mia Lindholm Opskrift Opskrifter

Fremgangsmåde;

  1. Sæt dåsen i køleskabet i minimum 4 timer før brug – gerne natten over. Ved at køle den, skilles mælken og cremen og du skal kun bruge cremen i disse barer (mælken kan du evt. bruge i en smoothie)
  2. Smelt kokoscremen i en gryde, kom kokosolien op smelt dem sammen
  3. Tilsæt derefter kokos og sirup eller honning og rør godt rundt til det bliver en fast masse
  4. Smag til om din masse skal have mere sødme
  5. Stil massen til køl i en times tid – det gør den nemmere at forme, når den er kølet ned
  6. Når massen er kølet former du dine bounty snacks i ønsket form og størrelse og ligger dem på et beklædt spækbræt
  7. Stil dine barer på køl. Gerne i fryseren – så går det hurtigere
  8. I mens de køler, smelter du chokoladen over et vandbad
  9. Vend dine bounty snacks i den smeltede chokolade og stil dem tilbage på det bagepapirsbeklædte spækbræt
  10. Pynt dem med kokos eller ristede kokosflager

Velbekomme!

Hjemmelavet Bounty Kokos Kokosnød Kokossnack Snack Hjemmelavede Bounty Snacks Urtekram Opskrift Opskrifter Sukkerfri Uden Raffineret Sukker Sundhed Søde Snacks Mundgodt Mia Lindholm Opskrift Opskrifter

2 thoughts on “Hjemmelavet Bounty snacks”

    1. Hej Maria,

      Jeg bruger bare almindelig kokos, du ved til drømmekage osv. – ikke det helt fine mel 😀

      Venlig hilsen Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.