Squash rösti

Jeg synes tit at man er tilbøjelig til at spise det samme, som man plejer til sin mad. Såsom ris, kartofler, pasta mm. Så jeg har eksperimenteret lidt med squash rösti, og de blev så gode! Faktisk prøvede jeg i en periode at undgå kulhydrater om aftenen, eller i hvert fald mindske indtaget af dem, og så opstod disse. Det er nogen gange meget godt at prøve noget nyt af!

Du skal bruge;

1/2 squash
3 æg
1 dl revet ost
4 skeer husk
Salt og peber

Fremgangsmåde;

Riv en squash på et rivejern og mas så meget væske ud, som muligt. Bland de resterende ingredienser i en skål med squashen og steg dine rösti på panden i klatter, i oliven olie. Jeg fik 3 store rösti ud af opskriften.

Relaterede indlæg

Spicy karry suppe med friske grøntsager og nudler,...
Hokaido suppe med kylling, bacon og ristede græska...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *